Tipuri de zbor

Tipuri de zbor cu parapanta în tandem:

Alege tipul de zbor care ti se potriveste cel mai bine!  In functie de buget, sezon, dorinta ta de aventura si cat de sus vrei sa fi (la propriu)  poti alege de la un zbor calm de  15 minute pana la un zbor de aventura in care vom parcurge impreuna kilometrii prin aer sau vom sta pe sus de la 30 minute pana la 2 ore !!

1. Zbor de iniţiere (basic) – ideal pentru cei ce descoperă pentru prima dată frumuseţea zborului liber vă propunem un zbor de agrement calm de la Bunloc sau Poiana Braşov în condiţii de maxim confort şi siguranţă. Cu decolare de la Vf. Bunloc – durata zborului aprox 10-15 min. Timp total necesar aprox. 45 min (inclusiv urcarea şi pregătirea zborului). Cu decolare din Vârful Postăvaru/Poiana Braşov – durata zborului aprox. 15-20 min. Timp total necesar aprox. 60 min (inclusiv urcarea şi pregătirea zborului). Filmarea HD este opţională şi o puteţi primi după aterizare pe stick sau CD personalizat.

2. Zbor de distanta (advanced) – destinat în special pentru aceia dintre voi care au gustat deja din plăcerea zborului şi vor mai mult decat un zbor de agrement! Mai mult timp de stat în aer, mai sus, mai departe! Putem urca fără probleme la peste 2000m alitudine, putem traversa văi şi păduri, putem pluti peste vârfuri de munţi. O cu totul altă experienţă pentru care însă trebuie sa fiţi pregătiţi ! Este aşadar recomandat pentru cei care au încercat deja zborul de iniţiere şi nu au rău de mişcare. Un astfel de zbor se poate practica din Aprilie până în Septembrie şi numai în anumite zile, cu decolare după ora 11.00. Cu decolare de la Vf. Bunloc, Azuga sau Poiana Braşov – durata zborului min 30 – max 60 min. Timp total necesar – 2.5 ore. Filmarea HD de asemenea este opţională.

3. “Walk & Fly” – pentru iubitorii de munte şi mers pe jos avem posibilitatea de a combina zborul cu drumeţia montană! Vom alege de această dată Măgura Branului sau Cheia/Muntele Roşu unde vom ajunge cu maşina până într-un punct după care avem cam 40 minute de mers pe jos până la decolare. Urmează un zbor de aproximativ 15 min până la maşină sau cabana din vale. Timp total necesar aprox. 120 minute. Avem nevoie de minim 3 participanţi! Filmarea HD este de asemenea opţională.

 

Daca ai ales ce ti se potriveste mai bine, suna -ne la 0722143960 sau

rezerva zborul tau aici !